You are here:

Tientallen stages bij 30 topbedrijven -

Company
Customer Insights Center
Type
Internship
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Consultancy, Online

Description

Het Customer Insights Center (RUGCIC) biedt voortdurend stageplekken bij topbedrijven aan, waarvoor niet via de reguliere kanalen wordt geworven. Dit betekent dat je niet op een stapel terechtkomt, maar dat je echt een grote kans maakt! Zodra een bedrijf iets in jou ziet, wordt rechtstreeks contact met jou opgenomen voor een persoonlijk sollicitatiegesprek. Geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en grijp nu je kans! Vaak zijn deze stages flexibel en op maat te maken wat betreft aantal werkdagen per week, de locatie en het onderwerp, mits je aan alle onderstaande voorwaarden voldoet...

Wie zoeken we?

1. Om in aanmerking te komen voor deze stages dien je over een bovengemiddeld organisatietalent te beschikken en kunt dit aantonen aan de hand van besturen, commissies en/of (bij)banen.

2. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en dat je je afspraken altijd tijdig nakomt.

3. Ook dien je in je 3ejaar van je bachelor of master aan de Rijksuniversiteit Groningen te zitten.

Voldoe je aan al het bovenstaande?

Kies dan één tot maximaal drie van de onderstaande bedrijven en stuur nu per bedrijf je motivatiebrief (waarom jij?) en CV (ervaring?). Daarna nodigen we je even uit voor een kort kennismakingsgesprek, waarna je documentatie bij een positieve indruk wordt doorgestuurd naar de verantwoordelijke manager. Dus je komt niet op een stapel terecht, maar maakt echt een grote kans. Zodra een bedrijf iets in jou ziet, wordt rechtstreeks contact met jou opgenomen voor een persoonlijk sollicitatiegesprek. Grijp nu je kans!

 

Benieuwd? Waarom zou je niet gewoon even een afspraak maken met de directeur van het CIC, Freya Liemburg? Mail naar cic@rug.nl.