You are here:

Management Traineeship

Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Ontwikkel je talenten.

Wil jij in twee jaar tijd uitgroeien tot een innovatieve manager en daarbij onderdeel zijn van een grote speler op de telecommarkt? Dan is onze Management track echt iets voor jou. Gedurende je traineeship leer je in sneltreinvaart de fijne kneepjes van het leiding geven en ga je daadwerkelijk ervaren wat ''Change Management'' in de praktijk betekent.


Wat doe je als Management Trainee?

Als Management Trainee start je in een tweejarig Traineeship dat volledig op maat voor jou wordt gemaakt. Vanaf dag één ben je onderdeel van het team en bouw je je verantwoordelijkheden op. Gedurende het sollicitatieproces kijken we samen in welk operationeel team jij de uitdaging aangaat. Allereerst ga je ervoor zorgen dat je de operationele taken zo snel mogelijk onder de knie krijgt, want onze filosofie is dat je een team alleen kan leiden als je meester bent op de inhoud.

Naast het leren beheersen van de inhoudelijke taken start je al na een aantal weken met een intensief trainingsprogramma op het gebied van leidinggeven. Deze trainingen worden gegeven door specialisten binnen Belsimpel. Hier komen veel aspecten bij kijken, zoals het voeren van voortgangs- of verzuimgesprekken, cultuuroverdracht, coaching, efficiënt werken, etc. Vaardigheden die je hele carrière super waardevol en relevant zijn! Je krijgt daarnaast 1 op 1 coaching van ervaren collega’s en je gaat samen met andere trainees een intervisietraject in met het doel om jezelf nóg beter te leren kennen.

Ondanks dat Belsimpel ontzettend hard groeit, zijn we nog steeds een hecht bedrijf waarin iedereen elkaar goed kent. Tijdens je werkzaamheden heb je ook nauw contact met collega’s uit veel andere teams, ieder met hun eigen achtergrond en expertise. We opereren in een dynamische markt waardoor snelle veranderingen worden gestimuleerd, bij ons geen ingewikkelde hiërarchische managementlagen. Zo waarborgen we dat het bedrijf constant blijft ontwikkelen en verbetert. En dat is bij belsimpel ontzettend belangrijk, want wat vandaag goed werkt, kan morgen anders zijn.

Ook als trainee ben jij verantwoordelijk voor dit proces en je gaat al snel aan de slag met je eerste verbeterproject. Je bent daarbij de schakel tussen de operatie en de vertaling naar de ondersteunende teams. Wat dit project wordt, dat gaan we samen met jou uitzoeken. We vinden het belangrijk dat dit aansluit op jouw kwaliteiten en daarnaast ook bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Dit project kan zowel in de richting van Business Development zijn, zoals het efficiënter inregelen van ons inpakproces, of meer HR gerelateerd, zoals het verbeteren van ons beleid rondom verlof en verzuim. Van het organiseren van een teamactiviteit tot het reorganiseren van de afdeling, we stemmen het af op jouw ontwikkeling en kijken constant wat de volgende stap is. Hierbij word je continu uitgedaagd om de juiste beslissingen te nemen en om prioriteiten te stellen. Waar kun jij op dit moment de grootste impact hebben? 


Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.


De verschillende teams

In het sollicitatieproces kijken we samen binnen welk team jij het Management Traineeship kunt volgen. Voor elk team geldt dat er andere uitdagingen zijn. We hebben niet altijd voor elk team nieuwe trainees nodig, dus het kan zijn dat niet alle teams beschikbaar zijn. Je kunt terecht komen bij Team Klantenservice, Team Abonnementen, Team Retour & Reparatie, Team Winkels Support en Team Verzenden & Bezorgen. 


Wie ben jij?

  • Je hebt (bijna) een WO-diploma en het leiden van een team zit in jouw bloed.

  • Je wilt je graag ontwikkelen op gebied van management en ziet jezelf binnen twee jaar in de positie van een leidinggevende rol groeien.

  • Je wilt fulltime werken en bent twee avonden en één weekenddag per maand beschikbaar.

  • Je bent communicatief erg sterk en je kunt snel anticiperen op nieuwe omstandigheden.

  • Je bent ondernemend en proactief. Je ziet het werk liggen en krijgt er energie van om uitdagingen aan te pakken.

 

Interesse? Neem hier contact op!