You are here:

Accountmanager Zakelijk

Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Management
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Speel een sleutelrol in onze groei.

Ook bedrijven en organisaties moeten ergens hun telecom-benodigdheden vandaan halen. Jij weet hier feilloos op in te spelen. Je bent de spin in het B2B-web van Belsimpel en zorgt ervoor dat dit web alleen nog maar verder wordt uitgebreid. Bovendien zorgen al je verschillende verantwoordelijkheden voor voldoende uitdaging.


Wat doe je als Accountmanager Zakelijk?

Als zakelijke accountmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de B2B-sales van Belsimpel. Je bent zowel bezig met het onderhouden van contact met een groot netwerk aan bestaande klanten, als het actief uitbreiden van dat netwerk. Hierbij kun je denken aan kleine bedrijven en ZZP'ers, maar ook grote instanties zoals bijvoorbeeld volledige ministeries. Verder ben je het aanspreekpunt voor onze B2B-klanten. Kortom: je bent de drijfveer achter onze zakelijke sales.

Als Accountmanager Zakelijk sta je sterk in je schoenen. Je bent stressbestendig, je bent een ster in onderhandelen en je staat altijd klaar voor onze zakelijke klanten. Doordat je secuur te werk gaat, voorzie je de klant altijd van de juiste informatie. Daarnaast weet je altijd de beste deals te sluiten. Jij bent er mede verantwoordelijk voor dat de B2B-tak van Belsimpel jaarlijks miljoenen omzet.

Omdat je altijd goed op de hoogte moet zijn van de meest actuele prijzen, voorraadstanden en levertijden ben je onderdeel van Team Inkoop. Hier zitten een aantal van de meest ervaren collega's van Belsimpel bij en ook jij krijgt volop verantwoordelijkheden. Bovendien heb je veel contact met Jeroen en Jeroen, en met dank aan ons open kantoor en regelmatige activiteiten leer je ook je andere collega's snel genoeg kennen.


Zo kan je dag eruit zien

Je begint de dag met een goede kop koffie die Gijs voor je gezet heeft. Vervolgens ga je je inbox bijwerken. Je hebt onder andere mail van een klant die 60 iPhones heeft besteld. Hij vraagt zich af wanneer ze binnenkomen. Je hebt goed nieuws voor hem: ze worden vandaag geleverd! Vervolgens is het tijd voor je wekelijkse vergadering met de directie. Vorige week heb je een grote deal gesloten met een lokale overheidsinstantie en jullie evalueren vandaag de gang van zaken om in de toekomst nog sneller op dergelijke vragen in te kunnen springen. Wanneer jij de vergaderzaal uitrolt, staan je collega's al met hun jassen aan op je te wachten om een eindje door de Groningse binnenstad te lopen tijdens de lunchpauze. Je pauze rond je in stijl af door een potje pool keihard te winnen van Arjen en met deze winnaarsmentaliteit kun je vervolgens weer hard aan de slag. Wanneer je weer bij je bureau zit, krijg je een telefoontje van een potentiële klant. Hij wil een grote bestelling plaatsen en vraagt of je een offerte kunt opstellen. Samen met het inkoopteam ga je hier gelijk mee aan de slag en stelt een mooie deal samen. Aan het einde van de dag beantwoord je de laatste mails, waarna je nog blijft hangen voor een borrel en een rondje tafeltennis, dat je gracieus verliest. Ach, je kunt niet overal goed in zijn.


Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >550 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.


Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO of WO-diploma op zak en kunt niet wachten om te beginnen.
  • Je bent analytisch ijzersterk en voelt je volledig thuis in een team.
  • Je hebt een grote affiniteit met commercie en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.


Interesse? Neem hier contact op!