You are here:

Brand Intern

Company
Boomerang Agency
Type
Internship
Location
Amsterdam

Description

Wij zijn op zoek naar een Brand Management stagiair die ons team komt versterken!

Boomerang is groter dan ooit en daarom is het hebben van een sterk en onderscheidend merk alleen nog maar belangrijker geworden. Leer alles over het bouwen en onderhouden van een sterk merk in een van de leukste bedrijven (en industrieën) die er zijn!

Wie zijn wij?

Het kloppend hart van Boomerang Agency zijn de mensen: het team van ontwerpers, creatieven, strategen, producers en managers die een passie hebben voor mensen, communicatie en cultuur. Samen zijn we gedreven, getalenteerd, eigenzinnig, brutaal, speels en wanneer we samen in een kantoor zitten, kunnen we behoorlijk 'effing luid worden. Het maakt niet uit of we luid of stil zijn, we vermoeden dat we meer plezier hebben dan de meesten.

Als bureau maken we memorabele en speelse content, van social media tot tv-commercials. We zijn geobsedeerd door de actualiteit en de dagelijkse nieuwsstroom op het internet speelt daar een grote rol in. We hebben een can-do attitude en we geloven dat teamwork je altijd meer brengt.

We zijn street-smart en sociaal van aard. We weten meer dan alleen wat mensen leuk vinden; we weten hoe ze praten, waarom ze lachen en hoe ze contact maken. Van creatieven en producers, tot filmmakers, copywriters, sound designers en influencers - wij hebben alle in-house tools in huis om merken menselijker te maken door authentieke conversaties tussen bedrijven en mensen op gang te brengen.

Wat ga je doen?

Nou, zo'n beetje alles om onze klanten, medewerkers en volgers te laten denken: wat een geweldig bedrijf!

Samen met de Brand Manager, Jr. Brand Manager, Designers, Account Directors, Copywriters en Project Managers run je de show van onze belangrijkste klant: Boomerang Agency.

Denk hierbij aan:

● Online kanalen (website & blog, LinkedIn, Instagram, nieuwsbrief)

● Interne evenementen (Coolmeeting, bedrijfsfeesten zoals onze beroemde Garage Party)

● Externe evenementen (talentenavonden (bijv. AdNight of Pitch nights)

● PR (nationale en internationale vakpers, zoals Adformatie, ADWeek, Fonk en Marketingtribune)

●Branding (employer branding, internal branding, brand activations)

● Nieuwe TikTok content

● Het levendig houden van de cultuur!

Dit alles bij elkaar moet ervoor zorgen dat onze drie doelgroepen geïnspireerd raken en gevoed worden met informatie:

(Nieuwe) Klanten: Huidige klanten inspireren met te gekke dingen die we voor andere klanten hebben gemaakt en nieuwe klanten overtuigen om op zijn minst een digitale koffie met ons te drinken. De website, onze nieuwsbrief, LinkedIn, tradepress en de enquêtes zijn volledig gericht op deze doelgroep.

(Nieuwe) creatieven: We willen ervoor zorgen dat iedereen met een creatief hart en geest weet van Boomerang Agency en haar mensen. Zij willen of voor ons werken, of op de juiste manier gaan studeren om een van onze creatieven, producers, stylisten of wat dan ook te worden. Onze nieuwsbrief, Instagram, LinkedIn en evenementen zijn onze belangrijkste tools om hen te overtuigen of op zijn minst te inspireren.

Huidige Boomerangs: Wij zijn de bewakers van de cultuur bij Boomerang. Dit betekent dat we er zijn om de sterke cultuur die we hebben te beschermen en nieuwe en spannende manieren vinden om onze cultuur nog meer te versterken. Denk aan evenementen, vrijwilligerswerk, uitdagingen, cadeaus, erkenningsprijzen en nog veel meer!

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent beschikbaar vanaf augustus/september 2022 voor minimaal 5 maanden.

● Je bent student aan een hogeschool of universiteit.

● Je zit minimaal in het derde jaar van je studie (en bent op zoek naar een uitdaging).

● Wij vinden het belangrijk dat je creatief, hands-on en vol ideeën bent.

● Natuurlijk ben je leergierig, enthousiast, zelfstandig en proactief

Wat hebben wij te bieden?

Een uitstekende stagevergoeding van € 500 per maand. Niet genoeg? Oké, je krijgt er een hoop extra's bij: een bureau met bijpassende stoel en natuurlijk de beste collega's ter wereld! Ons kantoor in Amsterdam Noord bruist dagelijks van leven en creatieve energie, en op de een of andere manier slagen we er altijd in om met een glimlach op ons gezicht door het gekkenhuis te huppelen. Werken bij Boomerang is een feest, en wij zorgen voor de glitters. Als het je verjaardag is, tenminste. Interesse? Solliciteer via de knop hieronder.

Functiebeschrijvingen kunnen moeilijk te interpreteren zijn en we begrijpen dat je misschien het gevoel hebt dat je niet alle bovenstaande vakjes aankruist. De waarheid is, dat wij dat ook niet doen. Als je enthousiast bent over onze vacatures, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!