You are here:

Stage Business Consultancy

Company
Harvest Digital
Type
Internship
Location
Groningen
Sector
Consultancy, Online
Required language
Dutch, English

Description

Stage Business Consultancy

Over deze functie

Volg jij een bedrijfskundige opleiding en ben je van nature een echte generalist? Tijdens de Stage Business Consultancy bij Harvest Digital help jij onze klanten in hun digitalisering en het stroomlijnen van alle processen en systemen voor een optimale customer experience. Dat doe je natuurlijk onder begeleiding van een ervaren specialist die jou on-the-job de kneepjes van het vak leert.

Wat zoeken wij?

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in een bedrijfskundige richting en bent minimaal 32 uren per week beschikbaar.
  • Je hebt een bewezen affiniteit met IT en brengt vanuit je opleiding bedrijfskundige kennis mee.
  • Je bent proactief, werkt graag samen en jouw communicatie skills zijn dan ook on point.
  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels.

Wat ga je doen?

Harvest Digital werkt in het digitale domein waar cloud oplossingen centraal staan. We helpen organisaties al hun systemen en processen (Marketing, Service, Sales, IT) te stroomlijnen voor een optimale customer experience. Dit start altijd bij snappen hoe een organisatie in elkaar zit en werkt, om vervolgens hier de systemen op te laten aansluiten. Daar speelt de rol van business consultant een grote rol en die van jou dus ook! Als Stagiair Business Consultancy ga jij meedraaien in het team Business Consultancy. Je gaat onder begeleiding van een ervaren consultant direct aan de slag voor verschillende klanten. Als business consultant word je vroeg in projecten betrokken. Vaak al in de pre-sales fase, maar het echte startpunt is bij de start van het project. Je gaat mee tijdens workshops om alle business requirements en uitdagingen boven tafel te krijgen. Vervolgens help je mee om op basis van de vergaarde input een bedrijfskundige analyse uit te voeren. We kijken hierin breder dan techniek, want ook de missie, visie, strategie, processen, structuur en vaardigheden zijn hier van belang. Alles met als doel om een zo passend mogelijk oplossing te bieden, waar de klant meteen mee uit de voeten kan. De volledige analyse en het bijbehorende advies vormen de input voor onze solution architects, die dit kunnen doorvertalen naar een technische oplossing. Naast de klantprojecten liggen er nog genoeg uitdaging om onze dienstverlening verder te professionaliseren. Ook hierin zul jij je steentje kunnen bijdragen. Deze stage kan zowel in de vorm van een meewerk-, als een afstudeerstage.

Wat werken bij Harvest voor jou betekent

  • Werken bij een snelgroeiende growth agency
  • De mogelijkheid om te werken voor mooie merken
  •  Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Het verder ontwikkelen van je skills (evt. via trainingen en certificaten)
  • Kans op een (bij)baan na het succesvol afronden van je stage
  • Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes

Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou.
Zijn wij een match? Top! Stuur je CV Motivatie door via werken@harvestdigital.nl