You are here:

Menzis - Internship Natural Language Processing

Company
Menzis
Type
Internship
Location
Groningen

Description

Wat ga je doen?

Ben jij opzoek naar een uitdagende stageplek bij een innovatieve organisatie met een menselijke cultuur? Vind jij het leuk om Natural Language Processing in te zetten om onze dienstverlening te verbeteren, dan is dit jouw stageplek!

Wat ga je doen:

  • Ongestructureerde data (tekst) analyseren om nuttige inzichten uit te halen
  • Deze inzichten omzetten naar bruikbare adviezen voor Menzis

Wat breng je mee?

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken en wil jij door middel van Natural Language Processing bruikbare inzichten opleveren?
Verder is deze stage echt iets voor jou want jij:

  • Bent een bachelor- of masterstudent in de richting van econometrie, data science, computer science, marketing (intelligence), of vergelijkbare opleidingen
  • Hebt sterke affiniteit met data(analyse)
  • Hebt ervaring met Natural Language Processing (bijvoorbeeld: TF-IDF, LDA) en Python (bijvoorbeeld: pandas, numpy, hugging face) of bent gemotiveerd dit te leren
  • Hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Bent enthousiast, proactief en collegiaal

De afdeling

Het team Business Change is binnen Menzis opgesteld om zowel de dienstverlening (klantcontact) voor onze verzekerden als de interne processen (declaratieverwerking & debiteuren) te optimaliseren. In dit team werkt onder andere een groep van 6 analisten, welke als doel hebben om datagedreven te adviseren. Als je bij Menzis komt stage lopen, zorgen wij ervoor dat je goed ontvangen wordt en dat jij je snel thuis voelt.

Wat krijg je terug?

Een meewerk- of afstudeerstage voor een periode van 3 tot 6 maanden voor 24-34 uur per week. Behalve een stagevergoeding van €275 op basis van 34 uur per week, krijg jij de kans om jouw opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met Coöperatie Menzis, waarbij jij je doorlopend kan ontwikkelen. De standplaats van deze stage is Groningen. Bij Menzis werken we hybride: zowel vanuit huis als op kantoor.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem contact op met Laura Oudman via oudman.l@menzis.nl.