You are here:

Stage Marketing & Communicatie

Company
Bol.com
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Online
Required language
Dutch, English
Commences at
29 January 2023
Finishes at
04 June 2023
Website
http://banen.bol.com/

Description

Hoe maak jij onze klanten blij?

Unieke ervaringen opdoen bij de grootste e-commerce speler in de markt. Dat is een stage bij bol.com. Meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Als stagiair(e) ontdek je wat je leuk vindt en waar je blij van wordt, maar ook waar je goed in bent en nog beter in kunt worden. Een stage bij bol.com betekent: miljoenen klanten blij maken, de fun van jong.bol.com en meewerken aan de beste winkel van Nederland en België. Dus volg jij een bachelor (ook HBO!) of master in marketing, communicatie, journalistiek of andere media gerelateerde opleiding? En wil je in februari 2023 toch nog op ontdekkingsreis gaan? Meld je dan aan voor de Inhousedag op woensdag 16 november 2022!

Wat ga je doen als Stagiair Marketing & Communicatie?

 • MarCom projecten oppakken die relevant voor onze klanten zijn
 • Waanzinnig veel leren (ook van je collega’s) en ontdekken waar je goed in bent
 • Collega’s inspireren met jouw inzichten: we leren veel van onze stagiairs
 • Klanten, je collega’s en (niet onbelangrijk) jezelf blij maken!
 • 500 euro per maand verdienen als je fulltime aan de slag wilt

Als Stagiair Marketing & Communicatie pak je marketing- of communicatieprojecten op die het klantverschil maken én je ontwikkeling een boost geven. Dit doe je door vallen en opstaan, van experimenteren leer je tenslotte het meest! Het stageaanbod is breed. Daar vertellen we je graag meer over!

Inschrijven voor de Inhousedag

Door te solliciteren voor deze stage, meld je je automatisch aan voor de Marketing & Communicatie Inhousedag op woensdag 16 november 2022.

Wat gaan we doen? Het zal een mix zijn van (digitale) speeddates, rondleidingen door ons pand en presentaties door bol.com’ers. Zo ontdek je in één middag waar we voor staan en hoe we het leven van klanten makkelijker en leuker maken. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om te kijken welke stage echt bij jou past. Aan het eind van de middag geef jij je voorkeur aan en gaan wij kijken of er een match is! Als de klik wederzijds is, dan hoor je binnen een week of je een stageplek hebt bij bol.com.

Belangrijk: je moet ingeschreven zijn bij een onderwijsinstituut vanaf februari 2023 en minimaal vier dagen per week beschikbaar zijn.

Afstuderen is mogelijk, maar wel in combinatie met vier dagen meewerken op de afdeling.

3 redenen waarom dit iets voor jou is+Je hebt de juiste ervaringOmdat je een hbo of wo marketing, communicatie, journalistiek of andere media gerelateerde opleiding volgt

 • Jij wilt graag een stapje verder
  • Omdat je marketing of communicatie wilt ontwikkelen die klanten verder helpt
 • Jouw ontwikkeling staat op 1
  • Omdat je wilt weten wat je grootste talent is en hoe je daar alles uit kunt halen