You are here:

Traineeship online marketing

Company
AdResults
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Consultancy, Intelligence, Online
Required language
Dutch
Website
https://adresults.nl/online-marketing-vacatures/

Description

Traineeship online marketing

Begin jouw carrière in de online marketing: word trainee!

Ben jij pas afgestudeerd in de richting van een marketinggerelateerde studie of wil je een carrièreswitch maken? In februari/ maart 2023 starten we weer met een traineeship online marketing. In enkele maanden tijd word jij opgeleid tot expert op het gebied van online marketing. In deze intensieve periode ga jij fulltime aan de slag om de fijnste kneepjes van het vak te leren. Dit doe je meteen voor toonaangevende klanten. Je duikt in korte tijd diep in de wereld van online marketing, zodat jij na je traineeship aan de slag kunt gaan als zelfstandig Online marketing consultant. Lever je goed werk, dan bieden we je natuurlijk ook graag een vaste baan aan!

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en brands op het gebied van SEA, SEO, social advertising en Marketplaces.

AdResults bestaat uit een jong en hecht team dat nooit is uitgeleerd. We zijn eerlijk en oprecht: we zeggen wat we doen & doen wat we zeggen. Kennis en kwaliteit zijn voor ons belangrijk om alles eruit te halen wat erin zit. Onze informele sfeer en platte organisatie bieden iedereen de mogelijkheid om mee te denken als het aankomt op mogelijkheden en kansen voor AdResults, onze klanten en jezelf. We zijn nuchter en houden van hard werken, maar ook van (Groningse) humor en gezelligheid.

In de afgelopen 10 jaar heeft AdResults een gevarieerd en toonaangevend klantenbestand opgebouwd. Hierbij bieden wij jou de kans om samen met ons te presteren op het gebied van e-commerce, brands en webshops. Nu al enthousiast? Sluit je aan bij ons team en solliciteer direct!

Hoe ons traineeship online marketing eruitziet

De eerste maanden: De eerste maanden volg je het traineeship samen met enkele andere starters in het vakgebied. Elke ochtend ga je met een ervaren collega zitten om de basisbeginselen van online marketing onder de knie te krijgen. Deze collega is je buddy, die zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen klanten – de klanten waarvoor jij in deze periode ook gedeeltelijk verantwoordelijk wordt! 

Om te beginnen ga je jouw Google Ads-certificeringen behalen, maar daarna word je ook getraind om comfortabel aan de slag te kunnen met alle andere online marketingkanalen. Zo doe je de brede ervaring op die je nodig hebt in je toekomstige functie als Online marketing consultant.

Na je traineeship: Na je traineeship ben je volwaardig Online marketing consultant en neem je je eigen klanten onder je hoede en ga je zelfstandig voor hen aan de slag. Daarbij zal Google Ads (met daaronder Google Shopping, Google Display en YouTube) het grootste deel van je takenpakket uitmaken, maar je kunt je ook gaan bezighouden met social media advertising, marketplaces (Bol.com, Marktplaats, Amazon) en nog veel meer.

Benieuwd hoe de werkdag van een online marketing consultant bij AdResults eruitziet? Klik dan snel op de link!

Waarom werken bij AdResults?

Tijdens het traineeship online marketing bieden we jou de kans om je verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Hiervoor word je de eerste paar maanden intensief begeleid, maar organiseren we ook daarna continu in-house trainingen. Je krijgt toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s, van wie je veel zult leren. Bovendien denken we graag met je mee over verdere doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een flexibele werkomgeving waar je binnen korte tijd veel eigen verantwoordelijkheid zult hebben, terwijl je samenwerkt met een gezellig team waarin je je al snel thuis zult voelen. Bovendien worden er talloze activiteiten, teamuitjes en etentjes georganiseerd waar jij natuurlijk ook bij mag zijn.

Great Place to Work

In juli 2022 is AdResults officieel benoemd tot Great Place to Work! Dit betekent dat we met elkaar een werkomgeving hebben weten te creëren waar vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen, en dat we dit ook continu blijven doen. Een erkenning waar we supertrots op zijn! Kennisdeling is bij ons voor groot belang; we ondersteunen elkaar bij onze taken en vormen daardoor een hechte groep collega’s. Bovendien kun je bij ons echt jezelf zijn, in wie je bent én in wat je doet; dat is voor ons van groot belang.

Wat jij meeneemt als trainee online marketing:

 • Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding. 
 • 40 uur beschikbaarheid
 • Interesse in en affiniteit met online marketing
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een leergierige, analytische en resultaatgerichte persoonlijkheid
 • Een enthousiaste, proactieve houding richting zowel klanten als collega’s
 • Enige kennis van Google Ads, Google Analytics en Microsoft Excel is een enorme pre!

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je functie en uiteindelijk uit te groeien tot (senior!) online marketing consultant 
 • Een leuk team vol ervaren collega’s, waar het kennisniveau hoog ligt
 • Alle (thuis)werkfaciliteiten om arbo- en coronaproof aan de slag te kunnen
 • Gezellige activiteiten, vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes
 • Op termijn: de vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om flexibel te kunnen werken
 • De mogelijkheid om af en toe vanuit het buitenland bij ons te werken
 • Een startsalaris vanaf €2250, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Baangarantie bij goed functioneren
 • Een goede pensioenregeling (leuk voor later!) en indien van toepassing een reiskostenvergoeding

Is de functie van online marketeer jouw droom en klinkt dit traineeship als het opstapje dat jouw carrière nodig heeft? Laat het ons dan weten en solliciteer!

Stuur je motivatie en CV naar info@adresults.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor overige vragen of informatie: neem contact op met Benita Walda via 050 700 1588, of benader ons gerust op social media.