You are here:

Content Marketeer

Company
MyPup
Type
Starters Position
Location
Amsterdam
Required language
Dutch, English

Description

Content Marketeer

MyPup, My Pick Up Point, biedt een duurzame pakketbezorgingsoplossing. Door pakketten van alle vervoerders te consolideren aan de rand van steden zorgen wij dat niet alle pakketbezorgers meer de stad in hoeven. Vervolgens leveren wij in één keer emissievrij de pakketten af in onze self-service pakketkluizen. Op deze manier zorgen wij dat de pakket logistiek duurzamer wordt! MyPup groeit hard, zowel in Nederland als internationaal. Daarom breiden wij het marketingteam uit.

Wat ga je doen?

“Ik help MyPup bekend te maken en te groeien door toegankelijke content te creëren voor de verschillende doelgroepen en deze te verspreiden via online- en offlinekanalen" Als Content Marketeer ben je het vaste aanspreekpunt voor al onze communicatie-uitingen in Nederland, Berlijn, München, Dublin en Londen. Je weet onze kernboodschappen duidelijk over te brengen en door te voeren in toegankelijke teksten via al onze kanalen. Op die manier weet jij onze klanten en eindgebruikers te enthousiasmeren voor onze duurzame producten. Je schrijft copy ter ondersteuning van onze social media advertentiecampagnes, directe communicatie-uitingen, zoals nieuwsbrieven of sales assets. Daarnaast duik je in het onderwerp over verduurzaming van de pakketlogistiek om inspirerende blogs of whitepapers te schrijven. Om dit te kunnen doen, ben je nauw betrokken in de organisatie en verzamel je de input vanuit de verschillende afdelingen binnen MyPup. Wij zoeken iemand met ongeveer 2 jaar werkervaring, die het leuk vindt om onze duurzame boodschap over te brengen en een consistente contentflow kan realiseren via alle MyPup kanalen.

Dit ben jij:

 • Je hebt een interesse in duurzaamheid en wil hier meer over leren
 • Je vindt het leuk om communicatie-uitingen te schrijven en met experts hierover te sparren;
 • Je bent een echte spil in het web en vindt het leuk om zaken te organiseren en met verschillende mensen samen te werken;
 • Je hebt een sterke affiniteit met schriftelijke en visuele uitingen en bent taalvaardig;
 • Je bent proactief, gestructureerd en werkt zelfstandig;
 • Je hebt een ondernemersdrang en past goed binnen een snelgroeiende organisatie;
 • Nederlandstalig;
 • Engels goed in woord en geschrift;

Wat wij bieden

 • De kans om internationaal een duurzame impact te maken binnen de pakketbezorging logistiek en een systeemverandering teweeg te brengen
 • Een baan in een internationale snelgroeiende scale-up
 • Een nuchtere werkcultuur met een jong en enthousiast team
 • Een nieuw kantoor in Amsterdam met grote keuken én dakterras waar elke dag een verse en gezonde lunch klaar staat en gezellig wordt geborreld
 • Gezellige teamuitjes 
 • Marktconform salaris

Geïnteresseerd? Stuur je korte motivatie en CV naar: werken@mypup.nl of bel ons +31 (0)85 001 37 17 voor meer informatie.