You are here:

Online Marketing stagiair

Company
EasyToys
Type
Internship
Location
Groningen
Required language
Dutch, English

Description

Altijd al stage willen lopen bij EasyToys? Dan is dit je kans! Ben jij op zoek naar plek waar jij je kennis mag uitbreiden op het gebied van Online marketing? Ben je op zoek naar een plek waarbij eigen initiatief en ideeën aanbrengen alleen maar word gestimuleerd? Wij hebben ruimte voor aankomende periode, februari 2023!

Als Stagiaire Online Marketing kan je stage bestaan uit verschillende marketing gebieden zoals:

  • Brand marketing;
  • Performance (SEA, SEO en affiliate);
  • Marketplaces;
  • Social media;
  • Content;
  • Video.

Je voert werkzaamheden uit t.b.v. de bestaande websites en samen met je collega’s ben jij het aanspreekpunt op het online vlak. Je werkt mee aan het controlen van de verschillende websites. Ook denk je mee en help je mee met het coördineren van nieuwe projecten. Je houdt je samen met jouw collega’s bezig met de online verkoop van een productportfolio en optimaliseert de verkoop door middel van online marketing. Je helpt mee met het verzamelen van marktgegevens op het gebied van internet en marketing en het bijhouden van statistieken van de website(s) bij. Daarnaast voer je werkzaamheden uit op het gebied van affiliatie marketing. Je assisteert bij het aanleveren van online verkopen of leads aan partnerwebsites.

Enthousiast? Reageer dan snel via onderstaande link.

Solliciteren