You are here:

Marketing & Sales Manager Duitsland

Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch, English
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Bouw aan sterke relaties met partners in alle vormen en maten, en realiseer succesvolle samenwerkingen voor onze uitbreiding met Gomibo in Duitsland!

Onderhandel, werk samen en vergroot je netwerk.

Heb je een commerciële instelling of ervaring binnen de sales en marketing? Dan is de functie als Partner Marketing & Sales Manager iets voor jou! Door onze uitbreiding en schaalvergroting in Duitsland met onze internationale merknaam Gomibo, zoeken we een collega die huidige- en toekomstige relaties in de Duitse taal kan opzetten en onderhouden. Je bent het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor onze Duitse providers en smartphonefabrikanten op gebied van E-commerce. De telecom markt is continu in verandering. Productinnovaties volgen elkaar snel op en er is veel concurrentie tussen de vele aanbieders waardoor klantbinding en -tevredenheid op nummer één staat. In Duitsland loopt de Telecom e-commerce ver achter op de Nederlandse markt qua techniek en klantenservice, we verwachten dan ook snel te gaan groeien in Duitsland de komende jaren. Door jouw expertise in relatiemanagement, commerciële instelling en overtuigingskracht weet je de internationale marketing en salesstrategie van Gomibo in Duitsland te vertalen naar concrete doelstellingen en afspraken. 

Wat doe je als Partner Marketing & Sales Manager?

Als Partner Marketing & Sales Manager Germany ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opzetten en onderhouden van Duitse partnerships met providers en fabrikanten zoals Deutsche Telekom en de Duitse tak van Samsung.
 • Het bepalen van de marketing & sales strategie in Duitsland samen met de oprichters Jeroen en Jeroen. Je hebt veel vrijheid in de manier waarop je dit aanpakt en nieuwe ideeën en input zijn altijd welkom.
 • Het coördineren van (trade) marketing budgetten, provisies of commissies en campagnes voor Gomibo Duitsland. Hier vallen nationale TV en radio commercials onder, maar ook online marketing campagnes.
 • Naast klanttevredenheid houd je je bezig met het uitbreiden van samenwerkingen met partijen als Samsung, om het marktaandeel van Gomibo te vergroten en tegelijkertijd van toegevoegde waarde voor Samsung te zijn.
 • Het toezien dat alle afspraken nageleefd worden. Je werkt veel samen met andere teams om ervoor te zorgen dat iedereen met de neus dezelfde kant op staat. Zo werk je nauw samen teams zoals, Team Marketing, Inkoop, Data Driven, Category Management en de oprichters Jeroen & Jeroen.

Jouw rol

In deze functie draag je een enorme verantwoordelijkheid, want de budgetten die gepaard gaan met commerciële afspraken zijn groot. Gomibo regelt alles op het gebied van inkoop, sales en marketing zelf. We kopen bijvoorbeeld onze eigen zendtijd in en maken onze eigen commercials. Doordat we alles inhouse hebben zijn de lijntjes erg kort zijn en kun je snel schakelen. In jouw rol ben je 24/7 op de hoogte van de trends in de telecommarkt in Duitsland en anticipeer je tijdig op de wensen van onze klanten en partners. Gomibo is marktleider op gebied van telecom in Nederland met de merknaam Belsimpel, ons doel is om marktleider te worden in Duitsland en uiteindelijk heel Europa. Jij staat aan het roer van deze ontwikkeling. Er is grote klus voor jou weggelegd, ga jij de uitdaging met ons aan? 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook: 

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

 

Vergroot je (super)krachten

Werk met > 700 fanatieke collega's.

 

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

 • Je hebt relevante werkervaring op het gebied van marketing & sales binnen de E-commerce sector in combinatie met een wo-diploma of denkniveau.

 • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als op schrift. Je werkt samen met veel verschillende partijen (zenders, providers, fabrikanten, collega’s) en kunt op een op goede en intensieve manier contact onderhouden.

 • Je bent creatief, neemt initiatief en werkt gestructureerd om dingen voor elkaar te krijgen.

  Je hebt een commerciële instelling en relatiemanagement is jouw tweede natuur.

 • Je ziet altijd kansen en mogelijkheden en houdt er van om uitdagingen aan te gaan en resultaat te leveren.

 • Je bent flexibel en bereid om wekelijks tussen Nederland en Duitsland te reizen en enkele dagen op beide plekken te verblijven omdat je klant portfolio grotendeels in Duitsland zit.

 • Je spreekt vloeiend Duits en op professioneel niveau Engels of Nederlands, aangezien je intern veel contact hebt met andere teams.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier