You are here:

Cmotions

Sector
Intelligence, Research
Required language
Dutch

About Cmotions

Next level in data carrière


Cmotions Recruitment

Data & analytics is een werkveld dat een steeds grotere rol speelt binnen organisaties en ook steeds vaker ertoe doet. Wij werken al meer dan 15 jaar samen met onze opdrachtgevers in het vakgebied van data & analytics. Wij bieden de oplossing voor je vraag. Onze kandidaten zijn mensen die houden van hun werk, kennis van zaken hebben en geloven in de toegevoegde waarde van data. Door een intensieve samenwerking met onze professionals kunnen we snel inspelen op veranderende omstandigheden en bieden wij vaste en tijdelijke oplossingen voor jou als opdrachtgever. Samen met onze persoonlijke en open aanpak zorgen wij ervoor dat de juiste kandidaat op de juiste plek terechtkomt.


Werving & selectie

Wij helpen bij het vinden van de juiste kandidaat. We weten door een professionele aanpak een goede match te realiseren. De juiste kandidaat op de juiste plek.


Talent Program

We leiden young professionals op tot data specialisten. Ze krijgen een data opleiding van 7 weken. Om vervolgens als waardevolle starter gedetacheerd te worden bij een passende organisatie. Tijdelijke ondersteuning

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Ook dan kunnen wij helpen. We werken met ZZP’ers voor flexibele en tijdelijke inzet. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Daardoor kunnen we snel de juiste kandidaat aanbieden. Kijk voor meer informatie op recruitment.cmotions.nl


Waarom Cmotions Recruitment

We zetten onze marktkennis op het gebied van data in voor een duurzame relatie. Bovendien zorgen we voor de beste match, we maken heldere afspraken en geven inhoudelijk advies. Dit doen we al meer dan 15 jaar! A Broad Horizon Company Sinds april 2019 zijn wij onderdeel van Broad Horizon en ondersteunen we als “A Broad Horizon Company” de dochterondernemingen, zoals True, bij het vervullen van vacatures.

Kijk voor meer informatie op recruitment.cmotions.nl