You are here:

Harvest Digital

Sector
Online
Required language
Dutch, English
Location
Groningen

About Harvest Digital

Of het nou om B2B of om B2C gaat, klanten verwachten een gepersonaliseerde ervaring. Marketing, sales & service, wij spreken graag over de Customer Experience (CX). Wij helpen merken als Landal, Exact & Fabienne Chapot groeien door de inzet van data, technologie en marketing. Hiervoor combineren we Industry-leading Cloud Solutions met een Business-first benadering. Zo helpen wij organisaties bij het behalen van de doelstellingen.


Over Harvest Digital

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineert om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. We zijn een organisatie met divers talent; Technology Consultants, Experience specialisten en Developers. Samen maken we het verschil. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou.


Think big, Start small, Learn fast!

We bieden young professionals een kickstart in de wereld van data, technologie en marketing. De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan hard en daarmee jij ook. Om je inhoudelijk up-to-speed te krijgen volg je (online) trainingen en behaal je de benodigde certificaten. Direct vanaf de start draai je mee op klantprojecten onder begeleiding van een ervaren specialist die jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Onze carrièrepaden bieden genoeg perspectief om je de komende jaren in ons vakgebied verder te ontwikkelen. Er is daarin veel ruimte om te ontdekken waar je talenten liggen en je eigen ambities na te streven.


Ben jij klaar voor een kickstart van je carrière?

Check onze vacatures op https://harvestdigital.eu/werken-bij-harvest/ of neem contact op met Nadine van der Veen via 06-24666558 of nvanderveen@harvestdigital.nl