Ben jij op zoek naar een stage of vacature? Twijfel dan niet en stap op één van onze Campus Recruiters af. Zij kunnen je meer vertellen over wat de MARUG jou te bieden heeft!

 Lotte Logher
Ben je er ook aan toe om meer praktijkervaring op te doen naast je studie? Mijn naam is Lotte en via de MARUG kan ik je op weg helpen met het vinden van een stage of bijbaan tijdens je studie of een startersfunctie na het afronden van je studie. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen wat de toegevoegde waarde is van een stage of bijbaan, hoe je de beste match voor jezelf kunt vinden en hoe je dit in combinatie met je studie het best kunt aanpakken. Interesse? Stuur me vooral een mailtje naar campusrecruiters@marug.nl of spreek me een keertje aan op Zernike, dan help ik je graag verder! 

 Loy Löwik
Op zoek naar een stage of baan? Dan kan ik je helpen! Mijn naam is Loy, ik ben 22 jaar oud en ik ben in september begonnen met de MSc Marketing Intelligence. Vanaf dit jaar ben ik actief als Campus Recruiter, nadat ik vorig jaar penningmeester was van het MARUG bestuur. De MARUG werkt samen met veel leuke bedrijven en kan daarom veel leuke stages en banen bieden op het gebied van marketing. Wil jij meer te weten komen over deze vacatures en/of wil je erachter komen wat het beste bij jou past? Stap dan vooral eens op ons af of stuur een mailtje naar campusrecruiters@marug.nl

 Amber Zijlstra 
Behoefte naar praktijkervaring naast je studie? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor na je studie? Mijn naam is Amber Zijlstra en via de MARUG kan ik jou hierbij helpen! Na in september te zijn begonnen met mijn tweede master Marketing Management en nu zelf stage te lopen, kan ik je uit eigen ervaring vertellen dat kennis opdoen in de praktijk veel waarde toevoegt voor jou en voor je toekomst. De MARUG heeft contact met veel leuke en interessante bedrijven, die altijd opzoek zijn naar studenten zoals jij en ik. Denk hierbij aan verschillende stages, traineeships en startersfuncties. Heb je interesse? En ben je benieuwd welke vacature het beste bij jou past? Twijfel niet en mail naar campusrecruiters@marug.nl of stap op Zernike gerust eens op mij af!

George Radix
Waar moet je beginnen met zoeken als je op zoek bent naar werkervaring
naast je studie… Dit is iets wat veel studenten zich afvragen. En dit is precies waar de MARUG jou bij kan helpen! Ik ben George Radix en via mij of één van mijn mede-recruiters kunnen we je hierbij helpen. Momenteel ben ik bezig met de Master Marketing Intelligence en daarnaast ook al een tijdje werkzaam in de marketing. Enige ervaring met het combineren van werk en studie heb ik dus al en de tips deel ik graag met je. Ben je geïnteresseerd in een vacature of wil je meer weten, aarzel dan niet en spreek mij aan tijdens de borrels of op Zernike. En natuurlijk kan je ook altijd mailen naar campusrecruiters@marug.nl.

Fleur Bastin
Wil jij meer te weten komen over de mogelijkheden voor stages of startersfuncties voor na je studie? De MARUG en ik helpen jou graag verder! Mijn naam is Fleur Bastin en ik ben bezig met de MSc Marketing Management & Intelligence. Nadat ik in 2016 de Recruitment Days heb georganiseerd weet ik hoe belangrijk het is om op juiste wijze in contact te komen met bedrijven. De MARUG heeft contact met veel leuke en diverse bedrijven die op zoek zijn naar (marketing) studenten zoals jij! Dus ben jij op zoek naar een baan of stage, of wil jij erachter komen wat goed bij jou past? Stap gerust een keertje op mij af op of stuur een mailtje naar campusrecruiters@marug.nl